Recensies

Recensies

Jessica

Ik had geen verwachtingen van NEI-therapie. Voordat ik aan NEI-therapie begon, had ik al verschillende soorten therapieën gehad. Helaas nooit tot een kern gekomen. Ik was ontzettend nieuwsgierig wat NEI-therapie met je zou doen in de zoektocht naar mezelf. Ik vond het bizar wat het allemaal te weten komt over jezelf en wat eruitkomt. Ik zou het iedereen willen aanraden als je wilt weten wie je zelf nou daadwerkelijk bent.

Maarten

Al mijn hele leven lang was ik elke dag angstig. Niets heeft geholpen om hiervan af te komen. Wat een mooi en bijzonder consult heb ik gehad. Sandra heeft ervoor gezorgd dat mijn angst weg is! Onvoorstelbaar. Ik ben dankbaar dat ik Sandra heb ontmoet. Wat is Sandra een mooie, lieve zorgzame vrouw. Door haar intelligentie gaat ze meteen naar de knelpunten, waardoor ik snel van mijn angst verlost was.

Paul

’s Nachts had ik steeds last van realistische dromen. Ik was benieuwd of er een verklaring voor die dromen konden zijn. De sessies waren voor mij zeer verhelderend. Er bleek nog veel verdriet bij mij vast te zitten van vroeger wat tijdens de sessies eruit is gekomen. Nu merk ik dat het heftige gevoel als ik aan vroeger terugdenk, kwijt ben. Ik voel mij rustiger en heb nu dat deel voor mezelf echt kunnen afsluiten, ook onbewust. Het heeft mij zeker geholpen wat meer rust en duidelijkheid te vinden en ik heb bepaalde zaken kunnen lostlaten.